luni, 12 mai 2008

Ellie Saab pret-a-porter 2008 - pliseuri, funde si stil

La 9 ani desena rochii pentru surorile mai mici, iar la 18 ani isi deschisese primul sau atelier de croitorie in Beirut.

In 1997 devine primul designer strain membru in Camera Nazionale de la Moda, pentru ca 3 ani mai tarziu sa primeasca din partea Chambre Syndicale de Haute Couture invitatia de a-si prezenta colectiile pe podiumurile pariziene.

Treptat, Ellie Saab devine sinonim cu eleganta unei tinute de seara. Colectiile sale reprezinta un melanj intre culturile occidentala si orientala, desinger-ul ramanand fidel originilor sale libaneze. Materialele de baza din colectiile Ellie Saab sunt prin exclenta materiale care confera feminitate si au o mare putere de seductie: tafta, organza, satin, muselina sau dantela.

Colectia pret-a-porter primavara-vara 2008 Ellie Saab are la baza un mix de volane, pliseuri, funde, culori puternice (albastru, mov, verde) si foarte mult negru pentru rochiile de seara, paiete, cristale Swarovski si, bineinteles, aceeasi doza inconfundabila de stil marca Ellie Saab.



0 comentarii: