vineri, 16 mai 2008

Cosmeticele MAC sau azi vreau sa fiu perfecta


MAC Cosmetics - Makeup Art Cosmetics este un brand devenit celebru mai ales in ultimii 20 de ani, prin calitatea produselor sale, recunoscuta la nivel international.


In 1984, Frank Toscan, make-up artist si fotograf, infiinteaza, impreuna cu Frank Angelo, Makeup Art Cosmestics, din necesitatea de a aduce pe piata produse cosmetice versatile, pliabile atat pentru sedintele foto, cat si pentru podiumurile de moda si lumina reflectoarelor.

10 ani mai tarziu, Estee Lauder Companies devine interesata de Makeup Art Cosmetics, pentru ca in 1998 procesul de achizitionare sa fie complet. Ca modalitate de promovare, cei de la MAC au ales "word of mouth", pe aceleasi principii folosite si de Starbucks Coffee.

Printre vedetele care au promovat sau chiar au constituit imaginea MAC - "beauty icon" - se numara Sandra Bernhard, Lisa Marie Presley, Raquel Welch, Paulina Rubio, Fergie si Fafi, celebra creatoare de papusi vintage.


Colectiile sezoniere lansate de artistii de la MAC au la baza colaborari cu designeri celebri: Alexander McQueen, Vivienne Westood, Emanuel Ungaro. Naughty Nauticals, Strange Hybrid Collection, Smoke Signals & Blue Storm si Viva Glam sunt doar cateva dintre propunerile celor de la MAC pentru aceasta vara.

Poti comanda online de pe unul dintre site-urile Makeup Art Cosmetics. E mai greu insa sa te decizi ce sa alegi.

Sfatul meu: pentru o vara incendiara, alege produse din gama Naughty Nauticals. Deja ma simt departe, pe un iaht, in mijlocul oceanului.

Ce-ai zice sa te simti si tu asa azi? Doar perfecta, atat.

2 comentarii:

Anonim spunea...

e frumos cind word of mouth functioneaza de la sine, dar cred ca uni marketeri ar dori sa il si masoare, daca nu sa il genereze.

ce parere ai de word of mouth marketing structurat in romania?

merci de feedback si salutari din timisoara
ovidiu

Cya spunea...

corectie: NU poti comanda de la ei de pe site, ca fac shipping doar in SUA si Canada